lauantaina, helmikuuta 05, 2011

Heippa!

Vuosi on alkanut hyvin. Ensin Münsterin kisat ja siellä hieno kolmas tila GP speciaalissa ja 70 %:n ylitys. Sekä myös kultainen ansiomerkki menestyksestä vaikealla tasolla. Münsterin kisojen jälkeen keskityttiin ensin uuden kürin tekemiseen, johon on nyt tekeillä musiikki. Todennäköisesti ratsastan uuden kürin Braunschweigisssa maaliskuun alkupuolella.
Nyt treenataan Dortmundiin joka on jo ensi viikonloppuna. Lauantaina on GP, josta sitten pitäisi kvaalata sunnuntain speciaaliin. Sini on ollut pirteä ja hyväntuulinen.
Töitä riittää Hubertuksella. Ratsastan tällä hetkellä 11 hevosta päivässä, joista suurimmalla osalla minun on myös tarkoitus kilpailla tällä kaudella. Sini Spirit on tällä hetkellä minun ainoa GP hevoseni, mutta Fürst Kaspar alkaa pikku hiljaa nousta sille tasolle. Se tekee jo vaihtoja jokaisella sekä piaffin ja passagen kanssa on myös aloitettu. Tietysti se tarvitsee vielä paljon voimaa ennen kuin pystyn ratsastamaan koko GP ohjelman sen kanssa kotona.
Lumet on taas kaikki sulaneet pois ja tällä hetkellä meillä on +10 astetta. Täytyy varmaan klipata Sini vielä ennen Dortmundia, sillä se on kasvattanut taas kunnon säärikarvat.

Terkuin Emma

Ei kommentteja: