tiistaina, syyskuuta 14, 2010

Hei!

No nyt on matkajärjestelyt MM-kisoihin loppusuoralla. Keskiviikkona on tarkoitus lastata Sini Spirit autoon ja ajaa Belgiaan, josta lento Amerikkaan lähtee torstaina. Lennän itse Sinin mukana. Hui kun on jännittävää. Eniten mua ehkä pelottaa juuri se lentäminen. Sini kun oli alkuun vähän hankala kuljettaa, mutta nykyään reissaaminen hevosautossa ja jopa myös laivassa sujuu ongelmitta. Mutta mites sitten se lentäminen... Onneksi lentokoneessa on osaavaa henkilökuntaa jotka jatkuvasti lentävät hevosten kanssa! Yritän ainakin lohduttautua ajatuksella.
Pakkaaminen on vielä kesken sekä omien että hevosen tavaroiden osalta. On niin paljon kaikkea mihin pitää kiinnittää huomiota ja merkitä kaikki mukaan tulevat tavarat ja pakata ne laatikkoihin. Siis ei mitään irtotavaraa.. Jota on tietysti hevosauto pullollaan kun kisareissulle lähdetään.
Sini on ollut hyvällä tuulella eikä varmaan osaa yhtään odottaa mitä eteen kohta tulee. Suomenmestaruuskisojen jälkeen se sai nautiskella ja palautua pitkästä kisareissusta. Ja samalla sai olla lihotuskuurilla!


Emma

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Sulla on ihan huippu blogi, sitä on kiva lukea!! Oletko mahdollisesti lukenut tämän ratsastus.netin sivuilla olevan jutun hevosen kanssa lentämisestä:
http://www.ratsastus.net/arkisto/jutut/8_2004/USAsta%20Suomeen.pdf

t.Anna

Anonyymi kirjoitti...

Hallo Emma!Wir drücken dir die Daumen und wünschen dir viel Erfolg!Bis bald in Etteln Anna und Hildegard