sunnuntaina, syyskuuta 26, 2010

MM päivä 7

Hei!

Vähän huonoja uutisia... Hubertus on estynyt tulemaan. Aluksi se tuntui maailmanlopulta, mutta kauaa ei ehditty murehtimaan sillä Kyra suostui Portugalilaisten ohella katsomaan myös minua. Huh mikä helpotus! Nyt on siis Kyran kanssa treenattu pari kertaa ja ihan hyvin on lähtenyt sujumaan. Tietysti auttaa, että olin jo teamPP aikoina Kyran valmennuksessa niin vaihdos ei ole suuren suuri.
Tänään ehdimme vilkaista myös reining harjoituksia ja kukas se muukaan siellä oli kuin Anky. Ihan mielenkiintoisen näköistä touhua. Tai ainakin miljoona kertaa rennommalla meiningillä kuin kouluratsastus!

I got some bad news.. Hubertus are not able to come to Kentucky and I felt miserable. But it didn't last long before we talk to Kyra and she promised to help me. So we already had few lessons and it went well. I think it's not so difficult to train with Kyra because I had trained with her when I was still in Finland.
We also had time to watch some reining riders to train their horses. And of course Anky was there too. It was really interesting to see how different it is compering to dressage!

Ei kommentteja: