torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Herford-Schwarzenmoor 20.-22.3.2009

Hei!
Santoksen tämän vuoden ensimmäiset kilpailut ovat nyt takana. Osallistuttiin Santoksen kanssa Dressurpferde A-luokkaan, joka oli 4-5- vuotiaille hevosille avoin. Radan suorittivat aina 2 ratsukkoa yhtä aikaa ja olimme Santoksen kanssa kärkiratsukkona. Alku sujuikin hyvin kunnes ennen keskiravia takana tuleva hevonen hyppäsi ulos radalta ja aiheutti pienen kaaoksen. Saimme uusia Santoksen kanssa keskiravin mutta häslingistä johtuen käyntiosuus oli hieman jännittynyt ja sen takia tuomarit eivät voineet antaa kovin hyvää numeroa. Saimme tulokseksi 7.1 ja tällä Santos kuitenkin sijoittui kuudenneksi. Ratsastin samassa luokassa 5-vuotiaalla Fiaro Lacendoksella (i. Fürst Piccolo), joka sijoittui tuloksella 7.8 kolmanneksi. Samana päivänä ratsastin vielä Dressurpferde L- luokan (Suomen helppo A), joka oli avoin 5-6- vuotiaille hevosille. Tähän luokkaan osallistuin myös Fiarolla sekä 6- vuotiaalla Fürst Kasparilla (i. Fürst Piccolo). Kaspar voitti luokan tuloksella 8.1 ja Fiaro oli 6. tuloksella 7.2.
Sunnuntaina Kaspar oli uudestaan vuorossa, tällä kertaa Dressurpferde M- luokassa (vaativa B) 6-7- vuotiaille hevosille. Kaspar voitti myös tämän luokan hienolla tuloksella 8.2. Samaan luokkaan osallistuin myös 7- vuotiaalla tammalla Romina, joka esitti hienon raviosuuden, mutta kuumeni laukassa niin paljon, että jäi sijoituksen ulkopuolelle.
Sunnuntaina ahkeroin myös vaativa B- luokassa, johon osallistuin niin ikään kahdella hevosella, 8- vuotiaalla Fontanella sekä 7- vuotiaalla Riva del Gardalla. Luokka oli karsinta iltapäivän Prix St. Georg Special luokkaan, jonne kvaalasimme Fontanen kanssa tuloksella 65%. Tätä ennen olin kilpaillut molempien hevosten kanssa vain kerran ja molemmat paransivat ensimmäisistä kilpailuista huimasti.

Ei kommentteja: