lauantaina, toukokuuta 26, 2012

Wiesbaden

Moi!

Terveiset Wiesbadenista! Hevoset, Sini Spirit, tulivat hoitajani Marieken kanssa jo torstaina, jotta saimme hevosautolle sähköpaikan. Täällä on pieni parkkipaikka ongelma sillä tilaa ei ole tarpeeksi kaikille autoille ja jos tulee liian myöhään ei välttämättä saa enää sähköpaikkaa. Itse saavuin Hubertuksen kyydissä perjantaina puolelta päivin. Kahdelta oli vet check ja sen jälkeen treenasimme hevoset. Ratsastin ensin Sinin ja yllätyksekseni ensimmäinen treeni sujui ihmeen hyvin. Sini oli aika rauhallinen ja keskittyi hyvin tehtäviinsä. Sini menee vasta sunnuntaina ensimmäisen luokkansa, joka on karsinta specialiin.
Sinin jälkeen treenasin Donnellyn joka ensin oli vähän pinkeänä. Donnelly on nyt ensimmäistä kertaa kisoissa sitten Etelä-Euroopan reissumme.
Tänään kävin jo kävelemässä Donnellyn kanssa pääareenalla ja kohta lähden treenaamaan Sinillä. Gran Prix alkaa tänään klo 15:30 ja Donnellyllä starttini on klo 17:00. Luokassa on vain 14 lähtijää.
Olen ensimmäistä kertaa täällä Wiesbadenissa ja tämä on aivan uskomattoman hieno paikka! Eilen kun ratsastin ekaa kertaa verryttely kentälle ja näin kilpailuareenan jonka taustalla kohosi vaaleanpunainen linna, en meinannut uskoa silmiäni. Näkymä oli kuin suoraan sadusta! Lisäksi koko kilpailu alue on puistossa puiden ja ruohokenttien keskellä. Täällä on lisäksi myös kenttäratsastajat joiden kenttärata puikkelehtii joka puolella puistoa.
Ihanaa on myös se, että lisäkseni myös kolme muuta suomalaista on mukana kilpailemassa. Mikaela Lindht, Terhi Stegars ja Henri Ruoste. Viikonlopusta tulee suomalaisittain tosi jännä!

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Kuulostaa upealta. Onnea ja menestystä kisoihin :)