maanantaina, marraskuuta 28, 2011

jöllenbeck 25.-27.11.2011
Olipas hieno viikonloppu! Olen todella iloinen, että Sini Spirit on taas menossa mukana! Tuntuu, että Rotterdamin hankaluudet alkaa olla takana päin ja päästään vihdoin tosi toimiin.

Perjantaina ratsastin Sinillä sekä Donnellylla Intermediaire II luokan, jonka Sini voitti ylivoimaisesti upealla tuloksella 75%. Meille tuli molemmissa sarjavaihdoissa takajalka virhe, mutta muuten ohjelma sujui hyvin. Radan jälkeen olin huojentunut ja erittäin onnellinen. Oli ihanaa ratsastaa Sinillä! Donnelly oli myös hyvällä tuulella, meinasi lisätyssä laukassa jopa pukittaa! Ensimmäinen piaffi onnistui paremmin kuin ensimmäisissä kilpailuissamme, toinen oli hieman tahmea. Siirtymisissä passagesta piaffiin ja takaisin on vielä hiomista. Tuloksena 69,21% ja sillä toinen sija!

Lauantai-illan kohokohtana oli Gran Prix Kür. Olimme Sinin kanssa ensimmäisinä lähtölistalla. Pääsimme ohjelmassamme yli puoleen väliin kun musiikki yhtäkki pysähtyi. Joku kummallinen sähkövika musiikkilaitteistossa, eikä sitä meinattu saada enää toimimaan. Jouduin odottelemaan Sinin kanssa areenalla parisenkymmentä minuuttia, kunnes sähköt saatiin toimimaan. En halunnut aloittaa ohjelmaa enää alusta asti vaan siitä kohdasta mihin olimme jääneet. Se oli varmasti hyvä ratkaisu sillä muuten Sini olisi varmasti väsähtänyt kesken ohjelman. Pääsimme kunnialla kürin loppuun ilman muita kommelluksia vaikka keskittyneisyys ei enää ollutkaan kympissä. Uskomatonta mutta totta: 78,91%!! Ja sillä luokan voitto! Fiilis oli sanoinkuvaamaton!
Kisat jatkuivat vielä sunnuntaina Donnellyn kanssa. Tällä kertaa Gran Prix ohjelmalla. Donnelly oli edelleen pirteä ja raviosuus onnistuikin hyvin. Passage ja piaffi olivat myös parempia kuin perjantaina. Valitettavasti Donnelly oli niin innostunut tekemään vaihtoja, että vaihdot jokatoisella se aloitti heti ykkösillä ja vaihtoja jokaisella tuli peräti 17 kappaletta. Tulos oli tällä kertaa 68,36% joka riitti toiseen sijaan. On kiva huomata, että kehitystä on tapahtunut edellisten kisojen jälkeen.

Nyt hepat saavat viettää muutaman kevyemmän päivän ja loppuviikosta aloitetaan treenit uudelleen.

Hyvää ensimmäistä adventtia kaikille!

Terkuin Emma ja hepat

Ei kommentteja: