tiistaina, huhtikuuta 27, 2010

Hagen Horses&DreamsHeippa!

Huh olipa taas viikko! Tiistai iltana jo lähdin täyden hevosauton kanssa kohti Hagenia. Mukaan lähti Sini Spiritin lisäksi Sini Solina sekä Fürst Kaspar. Solina lähti mukaan opettelemaan ja haistelemaan kisatunnelmaa. Sini Spiritin kanssa eka luokka oli vasta lauantaina, mutta oli hyvä, että pääsin jo keskiviikkona ekaa kertaa ratsastamaan kisa-areenalla. Sini oli nimittäin alkuun tosi hermostunut ja kävi kuumana. Hubertus saapui paikalle torstaina joten to ja pe treenasin vielä hänen kanssaan. Perjantaina Sini alkoi jo rentoutua. Lauantaina oli GP ja verryttelyssä Sini oli taas vähän hermostunut, mutta radalla rentoutui ja ohjelma sujui hyvin, tosin peruutuksessa sekä vaihdoissa jokatoisella askeleella tuli virhe eivätkä piaffit onnistuneet hyvin.
Sunnuntaina oli GP Special. Kun ratsastin sisään radalle Sini kävi aika kuumana, mutta radan edestessä rauhoittui. Tällä kertaa taas pieni virhe vaihdoissa jokatoisella ja vaihdot jokaisella menivät ihan pöpelikköön. Tulos kuitenkin 68.2% joka on tähän mennessä meidän paras tulos kansainvälisistä kilpailuista.
Kävin eilen sairaalassa poistattamassa solisluusta naulan, jonka vuoksi olen nyt n. 2 viikkoa sairaslomalla. Ehdin jopa piipahtamaan Suomessa =)


Ei kommentteja: