maanantaina, marraskuuta 30, 2009

27.-29.11. Jöllenbeck

Takana hieno viikonloppu, mutta rankka. Mukana 4 hevosta Sini Spirit ja Sini Santos sekä Fürst Kaspar ja Fontane. Santos starttasi ensimmäisen nuorten hevosten vaativan luokan josta selviytyi kunnialla. Tietysti vielä uusista asioista (vaihdot sekä avo- että sulkutaivutukset) puuttuu varmuus, josta tuomarit mainitsivatkin. Sijoitus kuitenkin jaettu 7 kun mukana oli 13 hevosta. Samassa luokassa Fürst Kaspar oli 3. Se teki muutaman pienen rikkeen, joista tuomarit sakottivat yllättävän paljon antaen kuuliaisuudesta vain 6.5 kun yleensä Kaspar saa 8 tai 8.5.
Sini Spirit palasi kilpailutauolta täyttä puhtia täynnä ja teki hienon radan intermediaire 2 luokassa. Tulos 67.8% ja sijoitus 2. kovatasoisessa seurassa. Gran Prix'ssä puhti hieman lopahti eikä Sini jaksanut kantaa itseään radan loppuun asti. Sijoitus 4. tuloksella 67.3% ja vain 5 pistettä toisesta tilasta! Voi harmi sentään... Luokan voitti Patrik Kittel, ei siis ihan helpolla päästy...
Myös Fontane yllätti positiivisesti ollen Prix St. Georges luokassa kuudes.
Oli oikein onnistunut ja mukava viikonloppu vaikkakin suurimman osan ajasta satoi vettä ja tuuli niin pirusti.
Varasin tässä myös lennot, kun sain lomaa jouluksi. Ihanaa päästä joulun viettoon Suomeen! Toivottavasti tulisi vielä valkea joulu!
Huomenna saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista..!
Hyvää viikkoa kaikille!

Emma

Ei kommentteja: