keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2009

Etteln 19.-21.6.

Kotikisat. 6 starttia viidellä eri hevosella. Lisäksi tallityöt ja muiden ratsutettavanani olevien hevosten ratsutus. Onneksi meillä järjestetään kisat vain kerran vuodessa, sillä järjestelyissä viikkoa ennen ja itse kisoissa menee aamuvarhasesta iltamyöhään. Meillä tehdään tallissa ja maneesissa ja kunnon suursiivous. Hämähäkin seitit puhdistetaan, pestään ikkunat ja peilit, sekä siivotaan pihapiiri.
Viikonloppu oli kohdaltani onnistunut. Nuorten hevosten luokassa Fiaro Lacendos oli toinen tuloksella 8.1, ravista jopa 9.0! Santos putosi kuudenneksi muutaman virheen takia. Lopputulos oli 7.4. Vaativa B tasoisessa luokassa Romina oli toinen 68.3%:lla ja Riva del Garda neljäs 67.2%:lla. Viimeisenä päivänä starttasin vielä S*- luokassa (va A) Fontanella, joka sijoittui 65.5%:lla sijalle 7. Riva debytoi ensimmäistä kertaa näin vaikeassa luokassa saaden 65.3% ollen yhdeksäs 25 lähtijän joukossa.

Sini Spirit voi hyvin ja on jälleen täydessä treenissä tarhassa sattuneen loukkaantumisen jälkeen. Suunnitelmissa on startata tauon jälkeen Saksan Wickrathissa heinäkuun 10.-12. päivä. Mukaan lähtevät myös Sini Santos sekä Fürst Kaspar.

Ei kommentteja: