tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Münster 10.-11.1.2009

Vuoden ensimmäiset kilpailut ovat nyt takana ja ollaan Sinin Spiritin kanssa taas yhtä kokemusta rikkaampia. Kilpailut olivat Münsterin isossa messuhallissa, jonka Sini koki aivan kamalan jännäksi. Ratsastin jo perjantaina treenit kilpailupaikalla, mutta Sini kävi alkuun niin kuumana, että väsähtikin lämpimässä hallissa nopeasti. Lauantaina ratsastettiin lyhyt GP. Sini oli jo verryttelyssä rennompi, mutta radalle mentäessä jännittyi ja pelkäsi katsomoissa liikkuvia ihmisiä ja tuomareita ja kouluaitoja...... Noh, mutta muutamilla virheillä selvittiin ja päädyttiin 12. sijalle kovassa seurassa. Näin päästiin myös seuraavan päivän GP küriin, jossa ratsastin saman ohjelman kuin sennu PM:ssä. Sini oli myös toisena päivänä hyvin jännittynyt, teimme virheitä ja jopa u-käännöksen, kun herra halusikin palata laukkasulusta takaisin portille, mutta myös hyviä pätkiä. Sarjavaihdot jokaisella ja jokatoisella askeleella olivat ehkä parhaimmat, jotka olen Sinin kanssa kilparadalla ratsastanut. =)
Kokemuksena kilpailut olivat erittäin hyvä asia ja tästä taas mennään eteenpäin.
Muuten töissä sujuu, hevosia riittää ratsastettavaksi niin että työtunnitkaan eivät aina riitä. Pakkaset ovat hieman hellittäneet, pahimmillaan meillä oli -25! Ja tietysti kaikki vesiputket jäätyi ja meni rikki, jonka jälkeen meillä on 60 hevosta jo kolmatta viikkoa ämpärijuotolla! Mutta kerrankin täällä on lunta! Tuntuu ihan Suomen talvelta.

Terkkuja ja kevään odotusta!

Emma ja pojat

1 kommentti:

inkku kirjoitti...

Moip Emma! Vautsi, löysin vasta tämän blogin kun se Ratsastus-lehdessä mainittiin. Tosi siisti juttu että niinkin hyvä ratsastaja kun sinä pidät tämmöistä blogia mitä voi kuka tahansa amatöörikin lukea. Saa omiin harjoitteluihinkin vähän inspistä kun voi lukea tasokkaan ratsastajan arjesta ja menestyksestä :) Ja minullakin ehkä joskus haaveina päästä jonnekin ulkomaille ratsastamaan, tässä vaiheessa todellakin vasta haave, mutta siihen asti on kiva lukea että millaista siellä oikeasti on! Kiitos tästä, toivottavasti jaksat/ehdit/viitsit jatkaa kirjoittelua vielä pitkään!

tv. tämmönen suomenhevosratsukko