perjantaina, kesäkuuta 13, 2008

Tummia pilviä taivaalla...

Ikäviä uutisia. Minulla on edessäni nyt vähintään viiden viikon sairasloma solisluun murtuman takia. Maanantaina joudun leikkaukseen, jossa solisluu laitetaan oikealle paikalleen.
Olin ratsastamassa eräällä 3-vuotiaalla, joka toisen hevosen säikähdettyä säikähti myös ja lähti laukkaamaan eikä enää kurvissa pysynytkään pystyssä vaan sen jalat luistivat alta ja hevonen kaatui. Onneksi en kuitekaan jäänyt hevosen alle vaan lensin kauemmas. Siitä sitten suoraan sairaalaan ja röntgeniin. Ei voi uskoa miten nopeasti kaikki voi muuttua. Kaikki suunnitelmat ja kisat voi kesän osalta unohtaa ja miten sitä voi olla yli kuukauden ratsastamatta!? Täytyy vain toivoa, että olkapää paranee nopesti ja pääsen taas pian takaisin töihin ja hevosen selkään. Sillä aikaa hevoseni ovat hyvissä käsissä, Spiritillä ratsastaa Hubertus itse ja Santoksen ratsuttamisesta huolehtii toinen ratsuttajaoppilas.

Emma

1 kommentti:

Marjukka kirjoitti...

Hei, pakko tulla kommentoimaan...

Anna solisluulle oikeasti aikaa parantua. Itsellä murtui kolarissa kolmisen vuotta sitten, hoitovirheen takia luu on päin hlvettiä eikä leikattu. Käytin kantosidettä 2 viikkoa, sitten ilman. Omaa tyhmyyttä, tiedetään, mutta tulos olisi kohtalaisen sama.

Ekat ratsastuskerrat 5vko murtuman jälkeen oli murhaa. Vammaisrampilta hevosen selkään ja samaan paikkaan alas, se oikeasti sattuu. Anna sen luun tosiaan parantua oikeasti kunnolla, jos haluat suorittaa tulevaisuudessa kunnolla hienomotoriikan kärsimättä.