keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Uusi vuosi, uudet kujeet

Moikka vaan kaikille!

Tämä vuosi on alkanut ihan mukavasti. Treenit Sini Spiritin kanssa ovat sujuneet hyvin. Viime kisojen jälkeen meillä oli vaikeuksia vaihdoissa, ihan yksittäisissäkin, mutta ollaan päästy eteenpäin. Olemme työskennelleet paljon ihan perus kootun laukan kanssa. Raviasia ovat Sinille helppoja, joten tärkeämpää onkin nyt keskittyä laukan parantamiseen ja asioihin, jotka ovat meille vaikeita. Kisakauden aloitamme 2.2. täällä Paderbornissa vähän helpommalla luokalla. Tärkeää olisi saada Sinille lisää kisarutiinia, jotta rentous säilyisi myös radalla.

Sini Santos voi myös oikein hyvin. Se on ollut lihoituskuurilla ja onkin jo mukavasti pyöristynyt, sillä tullessaan se oli aika hoikassa kunnossa.

Muuten työt jatkuvat entiseen malliin. Tällä hetkellä minulla on ratsastettavanani enimmäkseen nuoria, 3-6- vuotiaita hevosia. Hevonen, jolla sain aikaisemmin opetella GP-asioita on valitettavasti sairaslomalla. Päivisin ratsastan 8-10 hevosta ja lisäksi pidän muutaman kerran viikossa tunteja pienelle tytölle ja ponille, SAKSAKSI! Aluksi jännitti kovasti, sillä sanavarastoni ei ole vielä suuren suuri vaikka melkein kaiken jo ymmärränkin. Hyvää harjoitusta tuntien pito kuitenkin on!

Hyvää alkanutta vuotta ja tsemppiä treeneihin!

Emma

Ei kommentteja: