keskiviikkona, maaliskuuta 28, 2007

28.3.2007

Heips!

Takana mukava viikonloppu. Vanhempani tulivat käymään torstaina ja lähtivät kotiin maanantaina. Oli ihana nähdä heitä pitkästä aikaa. Lauantaina kävimme Hertogenboschissa katsomassa maailmancupia. Täältä Ettelnistä oli sinne matkaa kolmisen tuntia ja lähdimme varhain liikkeelle. Perillä marssimme suomenliput repussa lippuluukulle ja pettymykseksemme liput olivat loppuunmyyty. No onneksi avulias henkilökunta löysi meille jostain kummasta liput ja pääsimme seuraamaan upeaa kilpailua. Oli hienoa nähdä sen tason ratsukoita ja ottaa oppia heistä. Itse tykkäsin paljon Silvia Iklen ja Salierin esityksestä. Hän ratsasti kauniisti ja hevonen oli tyytyväisen näköinen.

Sini sai muuttaa tänään uuteen ikkunalliseen karsinaan. Se ei varmaan malta nukkuakaan kun on koko ajan pää ulkona kurkkimassa mitä ulkopuolella tapahtuu.

Seuraavat kilpailumme ovat pääsiäisenä Dortmundissa. Siellä on finaali, jonne kvalifikoiduimme Hövelhofin kilpailusta. Tällä ja ensi viikolla keskitymme tulevaan ohjelmaan ja sen osien ratsastamiseen.

Saksan kurssista on enää viimeinen tunti jäljellä ja sen jälkeen on ensimmäinen käyty. Nyt pitäisi ainakin muutama lause osata! Täytyisi vain yrittää käyttää saksan kieltä enemmän tallissa, mutta helpommin tulee puhuttua englantia.

Viime torstaina tuli takatalvi! Lunta satoi yön aikana ainakin 10 senttiä vaikkei pakkasta juuri ollutkaan. Päivän aikana lumisade muuttui rännäksi ja vesisateeksi ja kaikki lumi katosi yhtä nopeasti kuin tulikin. Nyt on taas ilma hieman lämmennyt ja aurinkokin paistaa jälleen. Ulkokentällekin ollaan jo muutamia kertoja päästy.

Lisäilen uusia kuvia pian!

Emma

Ei kommentteja: