tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Talviterveiset!

Hip hei! Talvi tuli tännekin! Viime viikko oli jo pakkasen puolella ja satoi jopa vähän lunta. Maa oli hetken ihanan valkoinen ja tuli mukavan kotoisa olo. Kauaa se ilo ei kuitenkaan kestänyt sillä seuraavana päivänä kaikki lumi suli pois ja lämpötila kohosi takaisin plussan puolelle.

Muuten kaikki asiat jatkuvat entiseen malliin. Työpäivät ovat pitkiä, mutta hevosten kanssa aika kuluu nopeaan. Sinin kanssa treenit sujuvat hyvin ja vaihdotkin alkavat taas onnistua. Pikku hiljaa se hyvä tulee. Muitakin hevosia ratsastan päivittäin 3-6 kpl, osa nuoria ja osa jo kokeneempia.

Aloitin eilen saksan tunnit. Vihdoinkin! Nyt käyn kahtena iltana viikossa istumassa koulun penkillä ja ihme on jos en opi, sillä opettaja ei puhu muuta kuin saksaa.

Kilpailukalenteria ei olla vielä tarkemmin suunniteltu, mutta mahdollisesti ensi kuun puolella pääsemme Sinin kanssa aloittamaan kilpailukauden pitkän tauon jälkeen. Tässä kuussa emme vielä päässeet starttaamaan, koska paperiasiat eivät olleet ehtineet kuntoon.

Kevään odotusta sinne Suomeen!

Emma ja Sini

Ei kommentteja: