torstaina, joulukuuta 21, 2006

21.12.2006

Hei!

Terveiset täältä sateisesta Saksasta! Ei ole kovin jouluiset tunnelmat kun on harmaata ja märkää, eikä lunta tietenkään. Odotan innolla huomista iltaa, jolloin pääsen lähtemään kotiin joulunviettoon. Toivottavasti siellä Suomessa on jo lunta!

Sinin kanssa harjoitukset jatkuvat mukavaan tahtiin. Treenaamme Hubertuksen kanssa noin 3-4 kertaa viikossa, muut päivät hölkkään, laukkaan ja kävelen. Viihdymme molemmat edelleen hyvin. Muita ratsastettavia riittää myös.

Kaksi edellistä viikkoa olivat todella rankkoja, sillä tallityöntekijämme oli sairaana. Me muut jouduimme siivoamaan tallin ja hoitamaan ruokinnat sekä tietysti ratsastamaan normaalisti. Lisäksi mulla oli tallivuoro viikonloppuna, jolloin tein kaiken yksin + ratsastin. Muutama päivä yhden työntekijän puuttuessa ei tunnu vielä missään, mutta kun sitä jatkuu 2 viikkoa putkeen niin silloin oli kyllä iltaisin niin puhki, että unta ei tarvinnut paljoa odotella.

Meillä oli myös joulujuhlat täällä tallilla. Perinteinen katrilli esitys, keppihevoskatrilli, esteiden korkeushyppyä jalkaisin, sekä tietysti Nikolaus (=joulupukki) ja lahjojen jako. Suomalaisen glögin tilaan tarjoiltiin Glühweinia ja leivonnaisia.

Iloista joulunodotusta kaikille!! Eihän aattoon ole enää kuin muutama päivä...!

Emma

Ei kommentteja: